Fjord Solutions logo

Om oss

Vi er en leverandør av utstyr innen akvakultur med hjerte for innovasjon og kundens behov i fokus.  Vi leverer noen av de mest fremtidsrettet og realiserbare løsninger som bidrar til at norsk fiskeoppdrett får enda sterkere posisjon både nasjonalt og internasjonalt.

Vårt hovedkontor ligger i hjertet av Kristiansand og fungerer som en teknologisk «hub» for havbruk. Besøk oss i Gravane 12 og hør hvordan vi ser for oss at du kan oppgradere anlegget ditt til neste generasjons Fjord Farm konsept!

Vår visjon

Fjord Solutions skal være en viktig samarbeidspartner som bidrar til innovasjon, produksjonsvekst og bærekraftig drift. Vi strekker oss alltid det lille ekstra for kunden.

Våre verdier

Kunnskapsrik

Gjennom lang erfaring, har Fjord Solutions utviklet en dyp forståelse av den operasjonelle driften på havbruksanlegg og de daglige utfordringene bransjen står i. Vi finner innovative løsninger som  hjelper kundene våre til å nå sine mål.
Sammen med dyktige samarbeidspartnere sørger vi for at våre teknologiske løsninger blir til produkter som løfter bransjen.

Pålitelig

Et godt samarbeid er basert på tillit. Vi strekker oss langt for å fortjene den tilliten og holder alltid det vi lover.

Serviceinnstilt

Vi er en operativ og fleksibel organisasjon med liten administrasjon og byråkrati. Vi snur oss raskt for å etterkomme kundens behov. Fleksibiliteten gjør det mulig for oss å levere  service på øverste nivå.

Ansvarsfull

Vi tar ansvar for at jobben vi påtar oss, blir uført i tråd med strenge kvalitetskrav.
Vi tar ansvar for miljøet vi opererer i, og for en bærekraftig drift.
Vi tar ansvar for menneskene som jobber hos oss. Stabilitet, sikkerhet og ærlighet skaper rammer for et godt arbeidsmiljø. Sammen er vi et dedikert team som kan levere kvalitet til alle døgnets tider.