Fjord Solutions logo

Teamet

Fjord Solutions team består av engasjerte og faglig dyktige mennesker som drives av et ønske om å tenke nytt og innovativt Vi skaper fremtidens løsninger innen havbruk, og bidrar til å løfte bransjen til et nytt nivå.

Gjennom mange år i bransjen kjenner vi dagens utfordringer. Vi er klare for å jobbe sammen med kundene våre mot felles mål; mer bærekraftige, lønnsomme og effektive anlegg som produserer sunn fisk.

Teamet

Ole Kristoffer Torsvik
Ole Kristoffer Torsvik
Partner
951 06 602ole@fjordsolutions.no

Seriegründer, investor og medeier i Fjord Solutions. En målrettet innovatør som alltid er på jakt etter nye utfordringer og løsninger. Gjennom sin erfaring fra både fiskeri og offshore, har han et bredt kontaktnett som stadig bringer ham inn i nye prosjekter. Ole Kristoffer jobber i dag med forretningsutvikling i Fjord Solutions.

Lars Reme

Gründer og medeier i Fjord Solutions. Medansvarlig for etableringen av BRG gruppen, en av Sørlandets store entreprenørbedrifter. Det er ingen overdrivelse å si at Lars er over gjennomsnittet interessert i gründervirksomhet og investeringsprosjekter.

Daria Lysova
Daria Lysova
Daglig leder
936 90 055daria@fjordsolutions.no

Daglig leder i Fjord Solutions. Lang erfaring fra oljebransjen, supply chain og prosjektledelse. Utdannet innen media, med en MBA i forretningsutvikling. Daria har jobbet mye internasjonalt med leverandører fra alle verdenshjørner.

Bjørn Drønen
Bjørn Drønen
Produktansvarlig
920 44 671bjorn@fjordsolutions.no

Bakgrunn som skipperutdannet sjømann, har opparbeidet seg rikelig erfaring fra prosjektering og hands-on realisering av de ulike havbruks-prosjektene til Fjord Solutions. Bjørn er i dag produktansvarlig i selskapet.

Torgeir Bråtane
Torgeir Bråtane
Engineering / Produktutvikling

En viktig brikke i selskapets engineeringteam. Utdannet Siv.ing. maskinteknikk/produktutvikling ved NTNU. Har bred erfaring fra mekanisk produktutvikling og prosjektledelse gjennom 23 år. Ofte involvert ved etablering av nye prosjekter. Torgeir har opparbeidet seg et imponerende kontaktnett innen sørlandsk industri og FoU-miljøer som UiA, Sintef, Innovasjon Norge og Forskningsrådet.

Tormod Bliksås
Tormod Bliksås
Engineering / Produktutvikling

Medarbeider i vår engineeringavdeling. Utdannet Siv.ing maskinteknikk/produktutvikling ved NTNU. Har 20-års allsidig erfaring fra mekanisk konstruksjon og teknisk prosjektledelse innenfor mekatronikk, marin/subsea/offshore og havbruk. Tormod har jobbet både med visuell utforming og strukturell oppbygning av konstruksjoner.

Magne Seland
Magne Seland
Engineering / Produktutvikling

Medarbeider i vår engineeringavdeling. Har en Master of Tech- grad ved Universitetet i Ås (NMBU). Kan skilte med flere års erfaring innen konstruksjon og utvikling av mekatronikk, marine produkter og havbruksprodukter. Magne har dessuten bakgrunn fra militærtjeneste i marinen, og vet hvordan man setter sjøbein.